ISKOLAKEZDÉSI AKCIÓ!
10 % kedvezmény (minden termékünkre)

Adatvédelmi tájékoztató

Adatvédelmi tájékoztató


Hazahozatom Kft. (továbbiakban: Adatkezelő) online értékesítési tevékenységével kapcsolatban kezeli a regisztrált felhasználók személyes adatait, kizárólag a megrendelések teljesítésének céljából, és a teljesítéssel kapcsolatos kötelezettsége (számlázás) teljesítése érdekében. Csak olyan személyes adatot kezel, amely az adatkezelés céljának megvalósulásához elengedhetetlen, és a cél elérésére alkalmas. A személyes adatokat csak a cél megvalósulásához szükséges mértékben és ideig kezeli.

Az Adatkezelő minden elvárható módon védi a regisztrált felhasználóknak a webáruházban kezelt személyes adatait.

Az adatkezelő címe: 4400 Nyíregyháza Bethlen Gábor u.46
Az adatkezelő elérhetősége:

TELEFON:06-70-588-00-21

EMAIL :info@hazahozatom.hu

Adatkezelés nyilvántartási száma:  NAIH-88727/2016.

Az adatkezelés jogalapja: 2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról 5. § (1) bekezdés a) Az érintett hozzájárulása.

Hozzájárulás az adatkezeléshez: A felasználó regisztrációnál kifejezetten hozzájárulását adja az általa önkéntesen megadott személyes adatainak kezeléséhez.

Az érintettek köre: regisztrált felhasználók

A kezelt adatok köre: a regisztrált felhasználók által a regisztráció során megadott a megrendelés teljesítéséhez szükséges adatok: Név, Elérhetőség (telefon, email), Szállítási cím, Számlázási cím

Az adatgyűjtés célja: a megrendelések teljesítése és számlázás.

Az adatok megismerésére jogosult lehetséges adatkezelők személye:
- A Magyar Posta logisztika (MPL) szállítmányozási munkatársai.

Az adatkezelés időtartama: az elektronikusan tárolt személyes adatok a megrendelés teljesítését követően a regisztrált vásárló kérésére 10 napon belül törlésre kerülnek és erről a törlést kérő személyt is értesítjük.

A vásárló kérelmezheti az adatkezelőnél
- tájékoztatását személyes adatai kezeléséről,
- személyes adatainak helyesbítését,
- személyes adatainak törlését vagy zárolását.

A felhasználó a regisztráció során megadott felhasználói név és jelszó segítségével, a webáruház oldalaira belépve megtekintheti, módosíthatja vagy törölheti saját adatait.

Ha korábban megrendelést küldött el, akkor a megrendeléshez az elküldés pillanatában érvényes adatok lettek csatolva. A megrendeléshez kapcsolt személyes adatairól tájékoztatást, ezek módosítását vagy törlését az adatkezelőnél személyesen, telefonon vagy e-mailben kezdeményezheti.

Az adatkezelő a kérelem benyújtásától számított legrövidebb idő alatt, legfeljebb azonban 10 napon belül, közérthető formában, a regisztrált felhasználó erre irányuló kérelmére írásban megadja a tájékoztatást. Ha a regisztrált felhasználó kérelmét jogosnak találja, akkor haladéktalanul intézkedik a személyes adatainak helyesbítése vagy törlése érdekében.

Adatkezelés

A vásárlók adatait a webáruház eltárolja, így egy következő vásárláskor elegendő bejelentkezni, és nem kell minden adatot újra megadni. Amennyiben még sem szeretné, hogy az adatai tartósan meglegyenek nálunk, úgy bejelentkezés után törölhetI azokat, vagy kérheti mindezt tőlünk is e-mailben.

A megrendelések adatait viszont a szerződés teljesítése és a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tároljuk.

Adatait harmadik félnek nem adjuk át, kivéve, ha a szerződés teljesítésekor a harmadik fél az cégünk alvállalkozójaként működik együtt. Ekkor azonban, az alvállalkozók a cégünk által átadott személyes adatokat semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni. Az adatokat kizárólag a szerződés teljesítésének erejéig használhatják, tárolhatják. Adatai kezelésekor az Adatvédelmi Törvénynek megfelelően járunk el

 

Hírlevél


Hírlevélre történő regisztráció esetén a felhasználó által megadott adatok esetében az adatok kezelésének célja az felhasználó azonosítása hírlevélküldés céljából. A hírlevélre regisztrált felhasználók beleegyezésüket adják felíratkozáskor, hogy számára a Szolgáltató,Adatkezelő hírlevelet küldhet ki, marketing ajánlatokkal megkeresheti. Az adatok ilyen célú felhasználását a felhasználó leiratkozással – megtilthatja. Amennyiben nem tart igényt a hírlevélre, a felhasználó törölheti magát a hírlevél-küldő adatbázisból a kiküldött hírlevek végén található „Leiratkozás” hivatkozásra kattintva. Természetesen egyedi kérés esetén is töröljük a felhasználót a hírlevél adatbázisból, mely kérést az info@hazahozatom.hu email címen jelenthetik be.

 

A felhasználó a hírlevélküldéshez szükséges  adatkezeléshez való hozzájárulását a következő módokon adja meg:

A “(Hírlevél) Feliratkozás” menüpontban e-mail címének megadásával, majd az “OK” gombra kattintással.

A vásárláshoz elengedhetetlen regisztráció során, a „Feliratkozom a hazahozatom.hu hírlevélre jelölő négyzet bepipálásával.

 

Cookie-k használata


A hazahozatom.hu weboldala úgynevezett „Cookie-kat" használ az internethasználat testre szabásának elősegítéséhez. A Cookie egy apró szövegfájl, amelyet a weblap kiszolgálója helyez el a látogató számítógépének merevlemezén. A Cookie-k olyan információt tartalmaznak, amelyet később a Cookie-t létrehozó féllel azonos tartományban levő webkiszolgálók kiolvashatnak. A Cookie-k nem alkalmasak programok futtatására, sem arra, hogy vírusokkal fertőzzék meg a számítógépét.
A Cookie-k egyik fő célja a felhasználók egyéni beállításainak és egyéb adatainak a számítógépen való tárolása, melynek köszönhetően a felhasználók időt takaríthatnak meg, mivel a web helyek ismételt felkeresésekor nem kell minden alkalommal újra beállítani a korábbi preferenciákat.
A felhasználó döntésén múlik, hogy elfogadja vagy elutasítja a Cookie-kat. A legtöbb web böngésző automatikusan fogadja a Cookie-kat, de ha a felhasználó úgy kívánja, a böngésző beállításainak módosításával általában elutasíthatja a Cookie-k használatát. A Cookie-k visszautasítása esetén is megfelelően használhatja web oldalainkat, azonban minden alkalommal ki kell választania a szükséges preferenciákat.
Ha el is fogadja a Cookie-kat, később bármikor kitörölheti azokat. Ha törli a Cookie-kat, minden azok által vezérelt beállítás törlődik, és újra be kell állítani őket.



Ha a regisztrált felhasználó nem elégedett az adatkezelő válaszával, akkor személyes adatai védelméhez való jogát polgári bíróság előtt érvényesítheti, továbbá a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz ( www.naih.hu) fordulhat.

 

 Hírlevél

Iratkozzon fel hírlevelünkre!


 Kosár

Az Ön kosara üres.

A megrendelt termék / termékek szállítása ingyenes!


Nálunk nincsenek apró betűs, rejtett részek a megrendelés, szállítás feltételeinél!

Ügyfeleink véleménye


Margitka néni (Katádfa):
Nagyon szépen köszönöm, hogy megismertettek az ördögkarom zseléjükkel. Amióta használom, a mozgás nem esik nehezemre, a kerti munkákat is könnyebben el tudom látni.
Mindenkinek csak ajánlani tudom.

Nagyné Ica néni:
Amióta a goji berry kapszulát fogyasztom, nem fáradok olyan könnyen, jobban el tudom látni a háztartási teendőim. Köszönöm, hogy megismertettek ezzel a vitamin kapszulával. Ezek után is Önöktől fogok rendelni!

Eta néni (89 éves):
Nagyon sok krémet, balzsamot kipróbáltam mielőtt megkaptam az ördögkarom zselét.
Már az első használat után éreztem, hogy valóban jó. Azóta csak ezt a zselét használom és már a sokadik dobozzal rendeltem. Bármikor kereshetem a hazahozatom.hu csapatát, nagyon segítőkészek, aranyosak. Mindenkinek csak ajánlani tudom mind a termékeiket, mind a céget!

F. Tibor:
Elsőnek nagyon kételkedve álltam a Goji berry kapszulához.
Mióta fogyasztom érzem jótékony hatását, nem fáradok olyan könnyen, jobban el tudom látni a mindennapi teendőimet.
Köszönöm, hogy megismertettek vele, ezek után is csak Önöktől fogok vásárolni.

Esztike néni!
Nagyon gombás volt a kezemen a körmöm.
Köszönöm szépen, hogy megismertettek a teafa olaj krémmel. Szemmel láthatóan csökken a köröm gombám. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Későbbiekben is csak Önöktől fogok vásárolni!

Erzsike néni:
Folyamatosan szédültem, folyamatosan elfelejtettem dolgokat. Nagyon köszönöm, hogy tudtak olyan terméket ajánlani ami rövid idő alatt segített ezen változtatni!
Továbbiakban is csak Önöktől fogok vásárolni bármilyen problémám lesz. Valóban azt kaptam amit megbeszéltünk és tényleg csak annyit kellett érte fizetni!
Korrekt, megbízható cég. Kedvesek a munkatársak.
Mindenkinek csak ajánlani tudom!

Margitka (Cece):
Nagyon sok krémet kipróbáltam mielőtt megkaptam a glükozamin krémet!
Kicsit kétkedve álltam a termékhez, amit utólagosan belátok nem kellett volna, valóban azt kaptam amit állítottak a gél-ről !
Nagyon meg vagyok vele elégedve, továbbiakban csak ezt fogom használni!
Köszönöm, hogy megismerhettem a terméket. Nagyon segítőkész a hazahozatom.hu csapata.
További sok sikert kívánok Önöknek!

S. Antal:
Nagyon sok telefonos cégtől kaptam megkeresést különböző termékekkel kapcsolatban.
Köszönöm, hogy megismertettek az Önök által forgalmazott készítményekkel, azóta szemmel láthatóan csökkent a lábam duzzadása, könnyebben tudom ellátni a kerti munkánkat!
Nagyon segítőkészek a munkatársak, bármikor kereshetem Őket választ kapok a kérdéseimre!
További sok sikert kívánok az egész csapatnak, mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy bátran keresse a hazahozatom.hu csapatát!

Lenke néni:
Nagyon csúnya pikkelysömörtől szenvedtem a lábamon!
Amikor megkeresett a hazahozatom.hu csapata telefonon, eleinte nagyon kételkedve fogadtam a holt-tengeri só krém ajánlatunkat - amit így utólag belátok kár volt-.
2 hét alatt segített a termék a betegségem enyhítésében.
Mindenkinek csak ajánlani tudom bátran keressék a hazahozatom.hu csapatát és fogadják el a tanácsaikat!

Ildikó néni (Battonya):
Amikor megkerestek telefonon az ördögkarom zselével, eleinte nagyon kétkedve álltam hozzá, de megrendeltem 1 dobozzal. Nagyon kellemesen csalódtam a termékben és rendeltem újabb 3 dobozzal. A dobozban amiben a megrendelt termék érkezett egy meglepetés ajándékot is küldtek. Csak ajánlani tudom mindenkinek a hazahozatom.hu csapatát, nagyon kedvesek, segítőkészek.

 Partnereink

Áruházunkban hűségpont rendszer működik!

Vásárlásai után a termékeknél és a kosárban feltüntetett mennyiségű hűségpontot kap. Ezeket a pontokat később levásárolhatja.

;