• Vásároljon a nyereményjáték ideje alatt Vitaking® terméket a wwwhazahozatom.hu webáruházból!
   
 • A megrendelt termékkel / termékekkel küldjük Önnek a sorsjegyet / sorsjegyeket! Valamint őrizze meg a vásárlás során kapott blokkot vagy számlát!
   
 • Kaparja le a sorsjegyét és ha három azonos szimbólumot talál a letakart felület alatt, akkor Ön nyert! Amenyiben három azonos szimbólumot talál a letakart felület alatt a sorsjegy rövidebb részét webáruházunk részére vissza kell küldenie, hogy a nyereményét ki tudjuk Önnek postázni! A nyereményszelvény igazoló részét a következő címre kérjük elküldeni: Hazahozatom Kft. 4400 Nyíregyháza,Bethlen Gábor utca 46.  A postai levélben elhelyezett nyereményszelvényt, célszerű ajánlott levélként feladni, mert az nyomon követhető! A posta hibájából elveszett levelekért felelősséget nem vállalunk és vissza nem érkezett nyereményszelvény / szelvények nélkül az azonnali nyeremény 1000 mg-os bioflavonoidos C-vitamin-t kipostázni  / átadni nem tudjuk!
   
 • A további értékes nyereményeinkért regisztráljon az oldalon, a sorjegyen található egyedi kódjával a következő oldalon: http://csucsforma.vitaking.hu/hu/
   
 • Nyeremények. A sorjeggyel nyerhető azonnali nyereményének átvételéhez (amennyiben 3 egyforma szimbólumot talált) a sorsjegyről távolítsa el a perforáció mentén a "kaparós" részt, amit ha visszaküld részünkre beváltjuk Önnek a nyereményére. A napi, a heti és a fődíj nyeremények sorsolásairól folyamatos információt találhat ezen az oldalon, csucsforma.vitaking.hu valamint a játék hírlevél sorozatában.
   
 • Amennyiben olyan kérdése merülne fel, amelyre nem kapott választ a Játék leírása és a Játékszabályzat áttanulmányozása után sem, akkor keressen minket a Kapcsolat menüpont alatti elérhetőségek valamelyikén, ahol szívesen válaszolunk a nyereményjátékkal kapcsolatos kérdéseire.
   
 • A promóciós időszak: 2018. július 16-tól, 2018. szeptember 30-ig.